وب سایت اصلی مرکز!
  • 1400/09/07 - 05:36
  • - تعداد بازدید: 88
  • - تعداد بازدید کنندگان: 87
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

اعلام آمادگي موسسه روبرت کخ براي اجراي پروژه‌هاي مشترک سلامت

در ديدار مديران موسسه روبرت کخ آلمان با معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت بر اجراي مشترک پروژه‌هاي همکاري در حوزه سلامت عمومي و بيماري‌هاي واگيردار تاکيد شد.

313337.mp3 اعلام آمادگي موسسه روبرت کخ براي اجراي پروژه‌هاي مشترک سلامت

در ديدار مديران موسسه روبرت کخ آلمان با معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت بر اجراي مشترک پروژه‌هاي همکاري در حوزه سلامت عمومي و بيماري‌هاي واگيردار تاکيد شد.



به گزارش روابط عمومي معاونت تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت، در ابتداي نشست فريد نجفي معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت، ضمن خوشامدگويي و خيرمقدم به مديران موسسه روبرت کخ آلمان به شرح توضيحاتي از معاونت و بخش‌هاي مختلف آن و خدمات قابل ارائه پرداخت.



دکتر نجفي در اين نشست به صورت مفصل به اقدامات انجام شده در سطح وزارتخانه و معاونت تحقيقات در زمينه شيوع ويروس کوويد_?? اشاره کرد و گفت: ايران از جمله اولين کشورهايي بود که با ويروس کرونا درگير شد و اولين نمونه در استان قم مشاهده شد و پس از آن در استان‌هاي تهران، گيلان و مازندران پخش شد. اولين واکنش در وزارت بهداشت کنترل بيماري بود.



او در ادامه به راه‌اندازي کميته علمي کرونا در سطح وزارت بهداشت و کميته ساماندهي تحقيقات کوويد?? و کميته راهبري واکسن‌هاي کوويد?? و کارگروه‌هاي مختلف در معاونت تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت در اين حوزه اشاره کرد.



دکتر نجفي با بيان اينکه با سازمان بهداشت جهاني ارتباط گرفتيم و به صورت مستمر تعامل کرديم، افزود:از همان ابتدا هر يک دانشگاه‌هاي علوم پزشکي از جنبه‌هاي مختلف به مطالعه اين ويروس پرداخت.



او تاکيد کرد: تلاش کرديم تا همه اطلاعات را جمع‌آوري کنيم تا آنها را در اختيار محققان قرار دهيم و بر اساس نتايج به دست آمده مشاوره‌هايي جهت تصميم‌سازي و تصميم‌گيري در اختيار سياست‌گذارن قرار دهيم تا مبتني بر شواهد تصميم‌‌ها اتخاذ شود.



دکتر نجفي خاطرنشان کرد: مبناي بسياري از تصميمات کلان کشوري در خصوص ايجاد محدوديت‌ها و فاصله‌گذاري‌هاي اجتماعي، منع ترددها و غيره نتايج همين تحقيقات بود.



او افزود: اکنون هم مطالعات در حال انجام است و بيشتر به حوزه اثرات واکسن‌ها اختصاص يافته است. اينکه کدام واکسن در دوز اول يا دوز دوم بيشترين تاثيرگذاري را دارد.



در ادامه دکتر بيتا مسگرپور مشاور معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت در خصوص سامانه‌هاي علم‌سنجي، سامانه جامع طرح‌هاي تحقيقاتي علوم پزشکي، کميته اخلاق، نيماد و غير اشاره کرد. او افزود: در سامانه جامع طرح‌هاي تحقيقاتي علوم پزشکي اطلاعات تمام پژوهش‌هاي مرتبط با کوويد?? يا هر موضوع تحقيقاتي ديگر قابل دسترسي است. براي مثال در حال حاضر ???? پژوهش در زمينه کوويد?? داريم.



مسگرپور به سامانه کميته ملي اخلاق هم اشاره کرد که در لحظه امکان رصد طرح‌هاي تحقيقاتي تاييد شده کميته‌هاي اخلاق سراسر کشور وجود دارد.



دکتر آندرياس يانسن رئيس موسسه روبرت کخ نيز گفت: سال گذشته در ابتداي ماه مارس به همراه نمايندگان سازمان جهاني بهداشت سفري به ايران داشتم. برداشت ما از بيمارستانهاي شهرهاي مختلف ايران اين بود که کادر بهداشتي و درماني در مهار کرونا، تلاش هاي زيادي مي کنند و اين حرکت مثبتي در جهت پايان دادن به پاندمي کرونا است.



او افزود: از پروژه‌هاي مشترک به خصوص در زمينه سلامت عمومي و اپيدمي‌ها و بيماري‌هاي واگيردار استقبال مي‌کنيم.



در پايان طرفين به توافق رسيدند تا با همکاري سازمان جهاني بهداشت و همکاري معاونت بهداشتي و معاونت تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت در قالب يک تفاهم‌نامه پروژه‌هاي مشترکي را انجام دهند

  • گروه اخبار : [اخبار پايگاه]
  • کد خبر : 313337
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings